fbpx

Esküvőfotózás

Különleges feladatnak tekintem az esküvők fotózását.

Kívülállóként, de mégis barátként megörökíteni és megélni a szerelmesek Nagy Napját megtisztelő lehetőség.

Ez a csoda inspirál hétről hétre.

 

Többszörös év esküvőfotója díj győztes

Had meséljem el a Ti esküvőtök történetét is
 
 • Különleges csoda szerelemben élni, igazi varázslat minden napot együtt emlékezetessé tenni és valóságos kincs mindezt a házasság kötelékén belül egységben élvezni. Köszönjük, hogy a szenvedélyed, a munkád által a mi képeink is még szenvedélyesebbek, még látványosabbak, hamisítatlan egyedi pillanatok lettek.
  Dalma
  Dalma
 • Örülünk, hogy megismerhettünk és köszönjük, hogy akár a világ végére is elmész néhány jó képért! Kiváló hangulata volt az otthoni és a müncheni fotózásnak is. Mivel az esküvőig nem gyakran esett meg velünk, hogy fényképezőgép előtt kellett pózolnunk, attól tartottunk hogy a képek sem lesznek elég természetesek. De neked olyan pillanatokat sikerült elkapnod, amelyeken mégis igazán magunkat látjuk, olyannak, amilyenek valójában vagyunk.
  Betti
  Betti
 • Thank you for the great photos you took! They are really amazing. And your attitude is just super, it was fun working with you and having you around. Keep going on like this!
  Eszter
  Eszter
 • Köszönjük szépen a profi fotókat illetve azt a jókedvű, vidám és baráti hozzáállást, amivel ezt a szép napot még felejthetlenebbé tetted! Nagyon hálásak vagyunk Neked ezért!
  Lilla
  Lilla
 • Thank you so much for sharing your talent with us! our wedding photos came out beautifully and everyone who has seen them only has great things to say. We wish you success and hope to see your work internationally! You are a very talented photographer!
  Rajni
  Rajni
 • Sejtettük eddig is, de a fotók láttán bebizonyosodott, hogy volt értelme a feje tetejére állítani az esküvő szervezését miattad! A sok elismerést egy csokorba gyűjtve majd átadjuk. Kívánunk további sikereket!
  Zsani
  Zsani
 • Szeretnénk még egyszer megköszönni a munkádat! Keressük a szavakat… A képeket és a slideshowt látva az állunkat keresgéltük a padlón! Minden úgy jött össze, ahogy megálmodtuk és ez nagyban Neked köszönhető! A munkádnak érzése, lelke van és ez megfizethetetlen.
  Mariann
  Mariann